SVE ĆE SE USKORO VIDJETI

Kakva poruka iz Argentine; ovo je izjava koja može nabrijati svakog hrvatskog reprezentativca!

03.04.2018 u 06:34

Bionic
Reading

U Argentini smatraju kako njihova nogometna reprezentacija ne bi trebala imati nikakvih problema s prolaskom skupine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Takvog mišljenja je i legendarni napadač Hernan Crespo

Na World Cupu 'gauči' su u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, a u toj južnoameričkoj zemlji nitko ni ne pomišlja da njihova nacionalna vrsta neće proći u nokaut fazu i to s prve pozicije.

Čak ni kada je nedavno Argentina ponižena u Madridu od Španjolske 6:1, optimizam nije splasnuo, jer se taj poraz dogodio bez Lionela Messija pa se to kao ne broji.

Autor: Youtube

I legendarni golgeter Hernan Crespo, koji je u dresu 'gauča' u 64 utakmice upisao 35 pogodaka, smatra da u normalnim uvjetima Argentina ne može završiti svoj nastup već u skupini.

'Argentina ovisi samo o sebi. Ova Argentina, u normalnim okolnostima, neće imati problema s Islandom, Nigerijom ili Hrvatskom', uvjeren je bivši napadač koji je najdublji trag ostavio igrajući u Serie A u talijanskim klubovima.

Prvo mjesto u skupini ne bi smjelo doći u pitanje.

'Mi ćemo osvojiti skupinu i ići dalje. Problem će doći kad krene nokaut faza. Argentina je jedan od favorita za naslov, ali istovremeno i razina niže od Brazila, Njemačke i Španjolske.'

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

Ipak, Crespo se nada u konačni trijumf i da će tako Lionel Messi napokon podići jedini veliki trofej koji mu nedostaje.

'Radi njega i moje zemlje, nadam se da će osvojiti svjetski naslov. Nogomet treba Messija da postane svjetski prvak, ne obrnuto! Johan Cruijff nije morao uzeti SP s reprezentacijom da bi bio najbolji u povijesti. Alfredo di Stefano također', jasan je na tu temu bio Crespo.

Da, neosporno je Argentina veliki favorit skupine, ali sigurno će se nešto pitati Hrvate, Islanđane i Nigerijce koji će znati naplatiti eventualni podcjenjivački i bahati pristup 'gauča'. Uostalom, sve će se vidjeti uskoro na SP-u...

  • +6
Prijateljska utakmica: Meksiko - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +12
Peru - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia