prava majstorija

Potez Perišića o kojem se priča u Italiji: Vidi se da voli sportove koji se igraju rukom!

01.04.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Ivan Perišić iznimno je zadovoljan na pogotka i dvije asistencije u pobjedi Intera 3:0 protiv Verone, a u Italiji je najviše pažnje izazvalo njegovo dalekometno dodavanje rukama iz auta prilikom prvog pogotka Maura Icardija...

Naš 29-godišnji krilni napadač našao se u 2018. godini pod žestokim kritikama, jer nije bio u svojoj najboljoj formi u dresu Intera, a kritizirao ga je neizravno čak i izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice s Peruom, naglasivši da ga je Ante Rebić svojim nastupom protiv Meksika uspješno preskočio u reprezentaciji.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Perišić je igrač svjetske klase i polako se budi uoči završnice sezone. Zabio je Sampdoriji prije dva tjedna, a ove subote protiv Verone odigrao je briljantno, upisavši dvije asistencije i pogodak.

Najviše pažnje u Italiji je izazvao gol Intera već u prvoj minuti susreta, kada je Perišić dalekometnim dodavanjem rukama iz auta pronašao Icardija koji je loptu proslijedio u mrežu.

'Morate uvijek biti spremni na ovakve prilike. Da, istina je, volim sportove koji se igraju rukama, poput košarke i odbojke,' izjavio je Ivan Perišić nakon utakmice pa najavio derbi s Milanom, u kojem Inter ima priliku u potpunosti izbaciti gradskog rivala iz utrke za mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone:

'Golovi koje smo postigli u zadnje vrijeme nisu slučajni. Radili smo dosta na tome u posljednja tri tjedna, mijenjali taktiku kako bi bili brži pri izlascima prema naprijed. Hoću li zabiti i u trećoj utakmici zaredom? Možda, ali nije bitno tko od nas zabije. Već sad smo motivirani za gradski derbi.'

Inter drži četvrto mjesto na ljestvici, a glavni rivali u borbi za Ligu prvaka su mu Roma i Lazio...