KRALJEVI ŠALJU PONUDU

Kakva je ovo poruka Modriću? Protiv Reala je bio odličan i zaludio Pereza

11.04.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Iako se još uvijek ne zna hoće li Luki Modriću, Toniju Kroosu i Karimu Benzemi, biti ponuđeni novi ugovori, čelnici madridskog Reala krenuli su po nove akvizicije. Tako se piše da su već pripremili ponudu od 50 milijuna eura za Nigerijca Chukwuezea

Nigerijski napadač Samuel Chukwueze (23) u subotnjoj je pobjedi 3:2 svojeg Villarreala na gostovanju kod madridskog Reala odigrao sjajnu utakmicu, a sve zaokružio s dva pogotka.

I očito impresionirao predsjednika Reala Florentina Pereza, koji je odmah reagirao i ponudio 50 milijuna eura za njegove usluge.

Realov napad, posebno krilne pozicije s njim bi postale još jače, a očigledno ga Perez vidi kao idealnu zamjenu za Edena Hazarda, kojeg se klub želi riješiti u ljetnom prijelaznom roku. Nigerijac je 2017. godine stigao u mladu momčad Villarreala. Vrlo brzo je postao i član prve ekipe za koju je već odigrao 197 utakmica i postigao 37 pogodaka.

Ove sezone njegov učinak u 40 odigranih utakmica je 13 pogodaka i 11 asistencija. S time da je dva zabio baš Realu. Kod prvog je fintom izbacio Nacha, a drugi je bio prekrasno plasirani udarac s 20-tak metara.

Chukwueze je ugovorom vezan do ljeta sljedeće godine i sigurno je da će ovog ljeta, osim Kraljeva, biti još puno potencijalnih kupaca. Također treba znati kako Chukwueze u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura.

  • +3
Real Madrid - Villarreal, Primera, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia