SULUDI IZNOS U IGRI

Kakva 'bomba' s 'Otoka'; City zbog Mbappea u siječnju ruši Neymarov rekord; Uefa će biti na nogama

30.09.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok tek je završio, a već su krenula nagađanja oko rekordnih transfera u siječnju sljedeće godine

U moru raznih 'senzacionalnih' vijesti jedna je privukla najviše pozornosti. Engleski mediji su 'provalili' priču da je Manchester City čvrsto odlučio krenuti po Kyliana Mbappea, jer 'građani' vjeruju da im može donijeti iskorak u Ligi prvaka odnosno osvajanje trofeja s 'velikim ušima'.

S obzirom da je Mbappe koštao PSG ukupno 180 milijuna eura te je francuski napadač vezan uz Parižane do ljeta 2022. jJasno je da je pred čelnicima Cityja težak i skup posao.

No ako je vjerovati otočkim novinarima u Manchesteru su pripremili ponudu koja će srušiti sve moguće rekorde. Za Mbappea bi ponudili 200 milijuna funti što je 224 milijuna eura odnosno to je za par milijunčeka više od rekordnog transfera Neymara iz Barcelone u PSG (22 milijuna eura).

Kylian Mbappe u PSG-u

Isto tako Englezi Mbappea vrbuju ogromnom godišnjom plaćom koja bi iznosila 20 milijuna funti po sezoni (oko 22,5 milijuna eura), a cijeli posao bi premijerliaša koštao preko 360 milijuna funti. Suludi iznos!

Naravno, ako PSG popusti i ako Uefa zbog mogućeg kršenja financijskog fair-playja ne 'digne rampu' zbog suludih iznosa koji se spominju.

  • +10
Kylian Mbappe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.