HULIGANI NA DJELU

Užas na Poljudu; od topovskog udara vatrogascu teško ozlijeđena šaka; Hajduk se oglasio priopćenjem

29.09.2018 u 19:11

Bionic
Reading

Derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu (0:0) nije prošao bez navijačkih incidenata, a najteže je stradao jedan vatrogasac

U najvećoj utakmici hrvatskog nogometa nije bilo golova, ali zato su u prvi plan iskočili 'navijači' koji su posebno 'raspoloženi' bili u drugom dijelu utakmice.

Osim što su par puta prekinuli susret ubacivanjem baklji, a u samoj završnici i predmetom pogodili igrača Hajduka Gyurcsa, uspjeli su teško ozlijediti i jednog vatrogasca.

U drugom dijelu je odjeknulo niz topovskih udara, pri čemu je nastradao jedan vatrogasac koji je ostao bez dijela prsta. On je hitno prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut kirurškom zahvatu koji je trajao sat vremena i situacija sa rukom je zadovoljavajuća.

  • +23
Hajduk - Dinamo, 9. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz Hajduka oglasili su se priopćenjem:

'HNK Hajduk duboko suosjeća s vatrogascem koji je teško ozlijeđen tijekom današnje utakmice HNK Hajduk - GNK Dinamo. Iskreno žalimo zbog ovog ružnog događaja, a ozlijeđenom vatrogascu želimo brz i uspješan oporavak.

Istovremeno, oštro osuđujemo uporabu topovskih udara na stadionu, njima nije mjesto u sportskim arenama te još jednom apeliramo na gledatelje da se ubuduće suzdrže od uporabe istih.'

Hajduk – Dinamo 0:0, 9. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže