SENZACIONALAN RASPLET

Kakva bi to bila lijepa nogometna priča; Luka Modrić i Lionel Messi završavaju karijeru u isto vrijeme u istom klubu

29.12.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Inter Miami klub je koji se zadnjih godina ponajviše povezuje s najvećim nogometnim zvijezdama koje su pred mirovinom i koji bi volio da one završe karijeru upravo u njegovoj svlačionici

Lionel Messi i Luis Suarez bili su ubojiti tandem u Barceloni, zajedno su igrali šest sezona, ali uoči ove Urugvajac je bio prisiljen napustiti klub te se skrasio u madridskom Atleticu.

To je pogodilo Messija koji se odlično slagao sa Suarezom na travnjaku, a njih dvojica su bili veliki prijatelji i izvan terena pa je najveća Barcelonina zvijezda odbila produljiti ugovor i u ljeto sljedeće sezone također bi mogla napustiti Camp Nou.

Kao jedna od novih destinacija za Messija za sezonu 2021/22. spominju se Manchester City i PSG, a Catalunya Radio sada donosi novu senzacionalnu vijest prema kojoj će Argentinac 2022. završiti u Interu Miamju.

No to nije sve, prema njihovim izvorima tada bi u američki klub trebao stići i Suarez kojem u ljeto 2022. ugovor istječe s Atleticom pa bi Urugvajac i Argentinac opet zaigrali zajedno.

  • +15
Real Madrid - Granada 2:0 Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

Inače, Interu Miamiju jedan od vlasnika je David Beckham koji stalno vrbuje ponajveće zvijezde u veteranskim godinama, a njegova meta dosta dugo je bio i Luka Modrić. Hrvatski kapetan učestalo se spominjao kao pojačanje u veznom redu, ali će naš reprezentativac ostati u Realu sve do ljeta 2022.

A poslije toga? Možda onda i on odluči posljednje igračke godine provesti u Interu iz Miamija, a društvo bi mu pravili Messi i Suarez. Bila bi to lijepa nogometna priča...