HRABRA GESTA

Kako je mladi Slovenac zaradio ovacije 10.000 navijača!

17.09.2013 u 12:05

Bionic
Reading

Najveća zvijezda prvenstva Tony Parker, ukrajinske plesačice, jedna od najvećih atrakcija, najprepoznatljiviji navijači Litve

Jedan navijač reprezentacije Slovenije, domaćina Europskog prvenstva u Sloveniji, zaprosio je svoju izabranicu tijekom utakmice Slovenaca protiv Finske.

Pristanak djevojke, koju je iznenadila bračna ponuda, ali i pojavljivanje na velikom ekranu ispunjene ljubljanske Stožice Arene, za vrijeme minute odmora izazvalo je ovacije oko deset tisuća prisutnih gledatelja.

Inače, utakmica bez rezultatskog značaja završila je porazom domaćina, ali su navijači pljeskom pozdravili uspjeh domišljatog mladića.

Plesačice iz Ukrajine i Slovenije, koje tijekom pauza u igri zabavljaju publiku, zauzele su svoje mjesto među najvećim atrakcijama prvenstva, posebno kada na kraju plesne točke rašire zastavu neke od reprezentacija sudionica Eurobasketa.

Najprepoznatljiviji su navijači Litve, prema mnogima 'košarkaške nacije', svi redom u bojama zastave svoje zemlje, mnogobrojni i s rekvizitima pomoću kojih u dvorani nadglasaju i znatno brojnije navijačke grupe.

Snimka ovog događaja još se nije pojavila, no nema sumnje kako će čim procuri postati pravi hit.