NEKADA VELIKI IGRAČ

Kako je bio samo iskren uoči nokaut faze Europskog prvenstva: Užasni su i grozni, nemaju ništa, njih želim u osmini finala

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 22.06.2021 11:00
  • Objavljeno 22.06.2021 u 11:00
Bionic
Reading

Nizozemska reprezentacija je grupnu fazu natjecanja na Europskom nogometnom prvenstvu završila s maksimalnih devet bodova, a bivši reprezentativac 'Oranja' Rafael van der Vaart' novinarima je otkrio koga bi za protivnika volio vidjeti u osmini finala

Iako je za Nizozemce utakmica bila bez rezultatskog značaja, jer su već nakon dva kola osigurali prvo mjesto u skupini, u zadnjem susretu svladali su Sjevernu Makedoniju 3:0.

Nizozemska će 27. lipnja u Budimpešti u osmini finala igrati protiv jedne od četiri trećeplasirane reprezentacije koje će proći u nokaut fazu. Među onima koji konkuriraju za to mjesto je i Hrvatska u slučaju pobjede nad Škotskom.

No bivši noogmetaš Ajaxa, HSV-a, Real Madrida i Tottenhama bi za protivnika jednu drugu reprezntaciju.

'Španjolska je užasna i grozna. Nadam se da ćemo igrati protiv nje. Ova momčad nema ništa. Oni samo idu s jedne strane terena na drugu, nemaju čak ni igrača koji može potezom napraviti razliku', brutalno iskren je bio Rafael van der Vaart.

  • +9
Španjolska - Poljska, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: EPA / Autor: Jose Manuel Vidal / POOL