SADA JE SVE JASNO

Kako će reagirati u Srbiji? Evo što je Prosinečki rekao o preuzimanju 'orlova'!

31.10.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Robert Prosinečki više nije izbornik Azerbajdžana, a odmah ga se počelo gurati prema klupi Srbije koja je raskinula sa Slavoljubom Muslinom

Srpski nogometni savez otkantao je čovjeka koji ih je odveo na SP u Rusiju. Slavoljub Muslin više nije izbornik, a kao najveći favorit za njegovog nasljednika spominjao se Dragan Stojković.

No nije to jedino ime koje se dovodilo u vezu sa izborničkom funkcijom Srbije. Počeo se je spominjati i Robert Prosinečki koji je nedavno završio svoju avanturu na klupi azerbajdžanske reprezentacije.

Evo što nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske kaže o toj informaciji.

'Kada god se isprazni neko mjesto u Zagrebu ili Beogradu, mediji uvijek mene izvuku. Iskreno, umoran sam od toga, tih priča. Što god izjavim, druga će strana komentirati, vagati. Da se razumijemo, nacionalno opterećenje nemam. Na pitanje jesu li me zvali s Terazija – odgovor je 'ne', rekao je Prosinečki za Večernji list te je dodao da ne bi pristao ni da dobije poziv.

  • +7
Robert Prosinečki Izvor: Reuters / Autor: Reuters

'Hvala onima koji me spominju, ali ja neću biti izbornik Srbije, dosta mi je rada na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub, i to negdje u Europi.'

Prosinečki kao izbornik Hrvatske?

'Ma i ta je tema izlizana. Bio sam bez posla, nitko me nije zvao. A znamo i zašto.'

  • +3
Kvalifikacije za SP 2018., Srbija - Guzija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA