ZVIJEZDA NA LIJEČENJU

Kakav šok! Prije SP-a obolio od malarije

30.05.2014 u 22:00

Bionic
Reading

Nogometni savez Obale Bjelokosti priopćio je kako se Didier Drogba potpuno oporavio od operacije prepona, no lošu vijest donio je o stanju starijeg Tourea koji je obolio od malarije...

Drogba je prošli mjesec obavio manju operaciju prepona, ali bit će spreman već za nastup u prijateljskom dvoboju koji Obala Bjelokosti igra u noći s petka na subotu protiv Bosne i Hercegovine.

Sam Drogba također je poručio kako se sada osjeća jako dobro i ne bi trebao imati smetnji.

'Naporno sam radio kako bih formu vratio na visoku razinu i vjerujem da ću vrlo brzo biti pravi', istaknuo je Drogba u Dallasu gdje se Obala Bjelokosti priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Kolo Toure ne može biti toliko zadovoljan, on je, naime, nakon završetka engleskog prvenstva posjetio Abidjan i tamo je zaražen malarijom.

'Kolo treba odmor i neće igrati protiv Bosne i Hercegovine međutim vjerujemo da će se oporaviti do sljedećeg tjedna i priključiti treninzima,' poručio je optimistični liječnik reprezentacije Cyrille Dah, ali ni on ne može sa sigurnošću znati kako će reagirati Toureov organizam u borbi s ovom bolešću.

Nakon susreta s Bosnom i Hercegovinom, Obala Bjelokosti odradit će još jednu utakmicu u SAD-u i to u srijedu protiv Salvadora nakon čega će se zaputiti u Brazil.