DVA VETTELa u Formuli 1?

Kakav Schumacher, Nijemci našli drugog slavnog klinca kojeg sada prate!

08.05.2017 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što je Fabian Vettel počeo nastupati na utrkama Audi TT Cupa, njemačka javnost nada se da bi jednog dana mogao ući u Formulu 1 pa da ponovo imaju braću u natjecanju, kao u doba Michaela i Ralfa Schumachera...

Mick Schumacher posljednjih dana više nije mladi vozač u Njemačkoj o kojem se najviše priča. Naime, pojavio se Fabian Vettel, brat slavnog Sebastiana koji trenutno vodi u ukupnom poretku Formule 1 i pokušava osvojiti svoju petu titulu svjetskog prvaka.

Vettelov mlađi brat ima 18 godina i polako gradi vozačku karijeru. Za razliku od nekih njegovih vršnjaka koji su već blizu elitnog automobilističkog natjecanja ili poput Lancea Strolla već voze u njemu, Fabian je donedavno još vozio karting, a ove sezone debitirao je u Audi TT Cupu, utrkama koje služe kao uvertira onima DTM-a, vrlo popularnima u Njemačkoj.

'Uvijek me to zanimalo. Rođen sam u kamperu i cijeli svoj život sam proveo na stazi,' predstavio se javnosti mladi Vettel, no zasad je daleko od svog starijeg brata.

Fabianov prvi službeni nastup na Hockenheimu nije bio pretjerano uspješan. U jednoj je utrci bio diskvalificiran, u drugoj je završio osmi. Svejedno, u Njemačkoj ne gube nadu u njega i nastavit će pratiti Vettelov razvoj, u nadi da bi mogli jednog dana ponovo imati braću u Formuli 1, poput svojedobno Michaela i Ralfa Schumachera...

Fabian Vettel Autor: YouTube