BIT ĆE TU JOŠ SVEGA

Kakav preokret u Dinamu; je li ovo početak totalnog kaosa?

26.04.2017 u 16:18

Bionic
Reading

U Maksimirskoj 128 dogodio se veliki preokret i kako sada stvari stoje, i na sljedećoj utakmici MAXtv Prve lige Dinamo će voditi bugarski stručnjak Ivajlo Petev

Nakon što je Dinamo pao u derbiju na Maksimiru od Hajduka (0:2) spominjalo se kako bi Petev mogao dobiti nogu, ali IO Dinama je poručio kako nema govora o mogućoj smjeni. No kada je aktualni hrvatski prvak doživio drugi poraz, i to u Koprivnici od Slaven Belupa (1:2) svima je bilo jasno da je Bugarin bivši.

Javnost ga je pokopala, pojavile su se informacije da će klupu preuzeti sportski direktor Romeo Jozak, ali dogodio se preokret. Petev i dalje ostaje trener.

'Želim prekinuti razne spekulacije koje se pojavljuju po medijima. Trener Ivajlo Petev i dalje će voditi Dinamo, a sve detalje pojasnit ću na konferenciji za medije u četvrtak ujutro', poručio je preko službene internetske stranice kluba upravo Jozak.

Autor: YouTube

Odluka je to koja je mnoge iznenadila, jer su u Dinamu treneri padali i kada se pobjeđivalo, dobivali su otkaze i kada su sezonu završavali s trofejima ili klub uvodili u skupine europskih natjecanja.

Dinamo poslije 11 godina neće biti prvak, 'modri' igraju loše i bezidejno, ali sve to nije bilo dovoljno da se Petevu uruči otkaz. Zašto?

Dinamo - Hajduk 0:2, 29.kolo 2016./17. (sažetak)

Možda je razlog novac. Bugarin je prije par mjeseci potpisao ugovor na tri godine, a ako bi mu Dinamo pokazao vrata, jasno je da bi za prijevremeni raskid u Maksimirskoj 128 'modri' platili pozamašnu svotu. U Dinamu očigledno čekaju da Petevu proradi savjest te on sam napusti klupu pa bi tako maksimirski klub izbjegao plaćanje penala.

Naravno, sve su to samo nagađanja, a sve će biti puno jasnije poslije konferencije za novinare u četvrtak.