ne voli igrače barce, ali...

Kada kapetan Reala o Neymaru kaže ovako nešto, sve je jasno!

09.11.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme govori o tome da bi se Neymar mogao preseliti u dres madridskog Reala. Francuski i španjolski mediji spominju da je Neymarov otac viđen u društvu Florentina Pereza i da se dogovaraju detalji transfera

Iako je sjajni brazilski napadač Neymar ovog ljeta postao vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa, od čak 222 milijuna eura, koliko je PSG platio Barceloni, čini se da se Brazilac neće dugo zadržati u glavnom gradu Francuske.

  • +3
Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Nezadovoljnog u Emeryjevoj momčadi, ali i uzdrmanog interesom madridskog Reala, koji ga je želio i prije nego je stigao u Barcelonu, Neymara se sve češće gura u redove 'kraljevskog kluba'.

Po tom pitanju oglasio se i Sergio Ramos, kapetan madridske momčadi i čovjek koji je o igračima iz redova najljućeg rivala znao govoriti u negativnom kontekstu.

Međutim sada je okrenuo ploču.

'U momčadi želim najbolje igrače, a Neymar je jedan od njih. Možda mu je bilo lakše da je otišao u Paris Saint-Germain nego odmah u Real Madrid', izjavio je Ramos, čije riječi prenosi Cadena Ser, te dodao:

'To su osobne odluke, u nogometu ne možeš nikad predvidjeti što će se dogoditi. Ako želi doći na Santiago Bernabeu, vrata su mu otvorena. Što se mene osobno tiče, s njim imam vrlo dobar odnos', naglasio je Ramos.