zagrljaji lažni?

Nemilosrdni Neymar uspješno provodi svoj tajni plan u PSG-u!?

03.10.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Iako su utakmicu PSG-a i Bordeauxa obilježili zagrljali Neymara i Cavanija, brazilski i španjolski mediji tvrde da je međusobni rat otišao na stranu skupocjene zvijezde te da bi pariški klub ubrzo mogao prodati Urugvajca...

Podsjetimo, Neymar i Cavani zaratili su međusobno oko izvođenja slobodnih udaraca i penala na utakmici protiv Lyona prije nešto više od dva tjedna, a verbalni sukob umalo se pretvorio u fizički unutar svlačionice.

  • +11
PSG - Bayern, 2. kolo LP, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

Ovaj incident uzdrmao je PSG, a iako je svlačionica stala na stranu Edinsona Cavanija, čini se da je miljenik vlasnika kluba ipak na kraju došao na svoje.

Naime, brazilski i španjoski mediji proglasili su pobjedu Neymara koji je izveo penal i zabio krasan gol iz slobodnjaka na posljednjem susretu, potvrdivši tako da će on u budućnosti biti neprikosnoveni vladar pariške momčadi.

Na utakmici protiv Bordeauxa možda su se grlili i pravili da su si dobri, no odnosi definitivno i dalje nisu idealni, a Neymar čini se potajno provodi plan odstranjivanja Cavanija iz momčadi.

Tako je Edinson ostao bez kapetanske trake na subotnoj utakmici iako ju je trebao dobiti dok nije bilo Silve i Motte na terenu, kao treći dokapetan momčadi. Također dnevnik Sport naglašava da mu je Mbappe uzeo poziciju na terenu koju je držao na početku sezone, u središnjici napada.

Sve govori da će urugvajski napadač u budućnosti morati napustiti pariški klub, a neki brazilski mediji idu toliko daleko da predviđaju da će se to dogoditi već u siječnju protiv čega se Neymar sigurno ne bi bunio...