SVE JE JASNO

Juventus se želi riješiti Cristiana Ronalda? Talijanski mediji iskopali pravu istinu o sudbini najveće zvijezde Serie A

16.04.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa zaustavila je sportska natjecanja, klubovi su ostali bez značajnih financijskih prihoda, a dok lopta miruje jedna od glavnih tema su ogromni ugovori koje imaju pojedine zvijezde

Cristiano Ronaldo je jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu, njegov ugovor s Juventusom jamči mu godišnju plaću od čak 31 milijun eura, a o zaradi od bonusa, sponzora i drugih marketinških aktivnostima da ne govorimo.

No smrtonosni virus ozbiljno je narušio financijsku stabilnost sportskih kolektiva pa tako i nogometnih klubova koji su krenuli s rezanjem plaća. U Juvetusu s time nisu imali problema, jer su se Ronaldo i društvo odrekli primanja za četiri mjeseca te tako klubu uštedjeli 90 milijuna eura.

Ipak, strani mediji nagađali su da su Ronaldova velika primanja u ovim vremenima težak uteg za blagajnu 'stare dame' i da bi Portugalac u ljeto moogao napustiti klub.

Od toga neće biti ništa, izvori bliski Juventusu tvrde da talijanski prvak ni ne pomišlja da se rješi svoje najskuplje i najveće zvijezde s kojom ima ugovor do ljeta 2022. te da se ta suradnja i dalje nastavlja, a s takvom opcijom zadovoljan je i Ronaldo koji je trenutačno s obitelji u rodnoj Madeiri.

Dosta se pisalo i o Ronaldovom mogućem povratku u Real Madrid iz kojeg je za 117 milijuana eura upravo otišao u Juventus, ali od toga neće biti ništa. Bez obzira što između Ronalda i madridskog velikana još uvijek vlada veliko poštovanje i ljubav, 'kraljevski klub' nije dao nikakvu ponudu, a ni ne namjerava.

U Realu su sada prioriteti mladi majstori Kylian Mbappe (PSG) i Erling Haaland (Borussia Dortmund).