KRAJ LJUBAVI

Juventus se želi riješiti Cristiana Ronalda, razlog nisu samo financije, a pale su i ružne riječi: On je neznalica...

09.11.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Prema zadnjim informacijama iz Italije, u Juventusu se na kraju sezone žele riješiti svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda

Portugalac je u talijanskog velikana stigao za 117 milijuna eura iz Reala u ljeto 2018. Juventus ga je doveo kako bi se s njime popeo na krov Europe, ali mu to nije uspjelo.

Prema zadnjim glasinama s Apeninskog poluotoka u klubu su se odlučili riješiti svojeg napadača bez obzira što su s njime osvojili dva prvenstva, a on je ukupno zabio 71 pogodak u 94 utakmice.

Zbog koronavirusa odnosno igranja bez gledatelja mnogi klubovi trpe ogromne financijske gubitke pa tako i Juventus koji izlaz iz tih teškoća vidi u prodaji Portugalca kojem ugovor s Juventusom izlazi u lipnju 2022. 'Stara dama' bi za njega htjela dobiti barem sličnu odštetu koju je sama isplatila, a isto više ne bi imala jednu ogromnu stavku kod rashoda – Ronaldovu veliku plaću od 31 milijun eura neto.

  • +2
Lazio - Juventus, Serie A, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ANSA/CLAUDIO PERI

No nisu to jedini razlozi zašto u Juventusu više ne vide portugalskog golegtera u svlačionici.

'On je neznalica. U Italiji je dvije godine i još nije naučio govoriti naš jezik. Koristi se španjolskim da se izrazi. Tako ne poštuje suigrače ni Talijane', izjavio je bivši Juventusov nogometaš Pasquale Bruno.