novi brazilac u torinu

Juve prošle godine uzimao od Barce, a sada kupuje kod Reala!

22.06.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što su prošlog ljeta napravili sjajan posao dovođenjem Danija Alvesa iz Barcelone, ali koji se nakon samo jedne sezone u Torinu odlučio na odlazak, u Juventusu su sada odlučili sreću okušati i s igračem iz Realova dvorišta

Brazilac Dani Alves bio je sjajan Juvenutsov posao. Jer na kraju sezone zabijao je i neke od najvažnijih pogodaka i  doveden je ispod tržišne cijene jer ga se Barcelona olako odrekla. 

Međutim, nakon samo jedne sezone u Torinu, Alves odlazi u Manchester City, k Pepu Guardioli s kojim je radio u katalonskoj prestolnici.

I zato su u Juventusu odlučili tražiti njegovu zamjenu. Doduše, ovog puta ne u Barceloni već u redovima španjolskog i europskog prvaka, madridskom Realu. A prema pisanju talijanskih medija, na Alvesovo mjesto trebao bi doći još jedan Brazilac - Danilo, čiji zastupnici pregovaraju s čelnicima Stare dame.

I sam Danilo je zainteresiran za igranjem u Juventusu, s obzirom na to da se od dolaska u Real prije dvije godine baš nešto i nije naigrao u dresu 'kraljevskog kluba'.

Prema napisima istih izvora, Juventus je spreman platiti 30 milijuna eura za ovog 25-godišnjeg braniča.