gotovo je

Juventus ostao bez sjajne, ali problematične zvijezde: Neka mu je sa srećom!

21.06.2017 u 21:54

Bionic
Reading

Sportski direktor Juventusa potvrdio je ono o čemu se mnogo pisalo proteklih dana: Dani Alves odlazi iz kluba i karijeru će vjerojatno nastaviti izvan Italije...

Podsjetimo, 34-godišnji desni bek odigrao je jednu od svojih najboljih sezona u karijeri te bio među ključnim igračima Juventusa na putu do finala Lige prvaka, posebno u dvobojima protiv Monaca.

No, koliko je talentiran, toliko je Dani Alves i problematičan. Svojim izjavama znao je i u prošlosti naljutiti suigrače, poslodavce i navijače, a slično se odvijalo i posljednjih dana. Naime, poručio je javno zvijezdi Juventusa Paulu Dybali da ode iz kluba, što je razbijesnilo sve vezane uz torinski klub, a onda se s upravom nije uspio dogovoriti o visini plaće za sljedeću sezonu i odlučio je i sam napustiti Italiju, što je potvrdio i sportski direktor.

'Motivacija je ključ uspjeha. Dani Alves u potrazi je za novim izazovom i neka mu je sa srećom,' izjavio je Beppe Marotta.

Vjeruje se da će Brazilac karijeru nastaviti u Premiershipu, a Guardiolin Manchester City u ovom trenutku je favorit u borbi za njegove usluge...