VELIKANI U LOVU

Jürgen Klopp se zaljubio u mladu zvijezdu kojoj cijena samo raste; može li 140 milijuna eura biti dovoljno?

15.11.2019 u 14:32

Bionic
Reading

Lista klubova koji žele dovesti Jadona Sancha (19) sve je duža, sada se u utrku uključio i Liverpool čiji trener Jürgen Klopp obožava mladog Engleza

Mladi engleski napadač je za manje od osam milijuna eura došao u Borussiju Dortmund iz Manchester Cityja (kolovoz 2017.). Klinac je u Bundesligi eksplodirao, a 'građani' su shvatili kakvu su pogrešku napravili nakon što su ga se odrekli za 'sitniš', jer u ovom je trenutku Sancho prema transfermarktu procijenjen na 100 milijuna eura.

No ni taj iznos nije dovoljan da bi ga se 'žuto-crni' odrekli, a ugovor Sancha uz Borussiju veže do ljeta 2022.

Ipa, engleski talent počeo je pokazivati prkos, želi se vratiti na 'Otok' i postoje naznake da pokušava prisiliti upravu kluba da ga proda već ove zime ili najkasnije u ljeto. Manchester City bi ga rado vratio, u igri je i Manchester United, a odnedavno i Real Madrid te PSG.

  • +6
Engleski nogometaš Jadon Sancho Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

No prema pisanju engleskih medija, ovih dana u lov na Sancha krenuo je Liverpool. Jurgen Klopp izuzetno cijeni mladog golgetera, želio ga je dok je još on bio u mlađim kategorijama Manchester Cityja, ali... 'Nismo slijepi, vidjeli smo ga, svidio nam se i pitali smo se možemo li ga dobiti? Ne, jer engleski klubovi ne prodaju drugim engleskim klubovima', govorio je Klopp.

Njegov interes se nije ohladio, a njemački strateg ima odlične odnose s Borussijom Dortmund iz koje je upravo došao u Liverpool. Inače, nova cijena koja se vrti oko Sancha je 140 milijuna eura, odšteta koju Liverpool može platiti...