veliki transferi na pomolu

PSG pronašao zamjenu za najboljeg igrača: Prodaju Kyliana Mbappéa i dovode sjajnog napadača iz Barcelone

15.11.2019 u 08:09

Bionic
Reading

Kylian Mbappé sve je bliže odlasku iz Pariza, a PSG je njegovu zamjenu pronašao u Antoineu Griezmannu iz Barcelone

PSG je proteklih sezona stigao u vrh europskog nogometa, a njihov trojac u napadu, Neymar, Edinson Cavani i Kylian Mbappé, čini jednu od najubojitijih kombinacija u povijesti nogometa. Ipak, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Neymar je već neko vrijeme nezadovoljan i želi otići iz Pariza, a Real Madrid i Barcelona se bore za njegove usluge. Cavaniju ugovor vrijedi do ljeta iduće godine i za sada nije bilo govora o produljenju, a PSG planira i otkupiti Maura Icardija pa bi i Cavani mogao otići iz kluba. Ostaje još Mbappé koji se povezuje s pola Europe, ali nekako je najbliži Real Madridu koji najveću konkurenciju ima u Juventusu i Liverpoolu.

Dakle, uskoro bi PSG mogao ostati samo na Icardiju, ali Four Four Two piše kako u Parizu ne vlada panika. Mbappéa su spremni pustiti za velike novce, a već su mu pronašli i zamjenu i to u Barceloni. Pariški div sprema se dovesti Antoinea Griezmanna koji se nije dobro snašao u novom klubu, a još nije ni u dobrim odnosima s Lionelom Messijem pa je teško da će dugo opstati u Barci.

Barcelona je za njega Atletico Madridu dala 120 milijuna eura, ali do sada nije pokazao ono što je pokazivao u madridskom klubu. U 15 nastupa zabio je četiri gola i upisao tri asistencije što je premalo za klub kao što je Barca. Da se nešto kuha na tom polju potvrdio je i trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Zidane je nedavno rekao kako je Mbappé 'uvijek govorio da mu je san igrati za Real Madrid' što je protumačeno kao jasan znak da će ga 'kraljevski klub' pokušati dovesti već ove zime, a najkasnije na ljeto iduće godine. To bi pokrenulo domino efekt pa bi i Griezmann završio u PSG-u. Uskoro kreće prijelazni rok pa ćemo vidjeti kako će se sve odvijati.