NEREDI? BAŠ SUPROTNO

Jurčić prije Beča: Tisuće Boysa nosit će nas u Ligu prvaka

09.08.2013 u 16:23

Bionic
Reading

Dinamov trener Kruno Jurčić prokomentirao je ždrijeb Lige prvaka koji ga je usmjerio prema Beču, tamošnjem prvaku Austriji, te kolegi Nenadu Bjelici

Jurčić je siguran u domete svoga sastava koji u četiri kvalifikacijska ogleda još nije primio niti jedan gol.

'Kada smo postali nositelji mi nije bilo toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste, digne formu na još viši nivo, a onda s druge strane može biti bilo tko. Iako, moram priznati da sam baš jučer pričao s Vrdoljakom i rekao mu da bih htio izbjeći Legiju jer su čvrsta i prava natjecateljska momčad. Izvukli smo suparnika koji je osvojio više od 50 trofeja u Austriji, klub velike tradicije i sigurno ih respektiramo, ali mi smo na nivou da ovisimo isključivo o sebi,' prenosi službena Dinamova stranica trenerove riječi.

S kolegom Bjelicom često se 'sukobio' i na terenima, sada kolege očekuje i trenerski duel.

'Da, bili su to susreti 'čovjek na čovjeka' jer sam bio zadnji, a on ofenzivni vezni. Napravio je sjajnu igračku karijeru u Austriji i potvrda toga je činjenica što je dobio veliki klub u ruke te je pred njime prava trenerska karijera. Neugodno je kada je na klupi protivnika 'naš' čovjek koji zna sve detalje o Dinamu dok mi tek trebamo njih 'skenirati', ali najbitnija je naša igra,' ponovno podcrtava Jurčić.

Blizina Beča i napeta situacija na maksimirskim tribinama donosi i potencijalne sigurnosne dubioze. Ipak, Jurčić vidi idiličan scenarij

'Kakvi neredi? Mi očekujemo da nas pet tisuća Bad Blue Boysa odnese do pobjede i da zajedno proslavimo ulazak u Ligu prvaka,' završava Dinamov trener.