TRENER JE ZADOVOLJAN

Jurčić ne želi euforiju, Asadov ljut zbog zaleđa

13.07.2011 u 22:04

Bionic
Reading

Dinamo je uspješno počeo europski put. U Maksimiru je u drugom pretkolu Lige prvaka svladan Neftchi 3:0, a takvim raspletom događaja bio je zadovoljan i trener Krunoslav Jurčić

'Modri' strateg svoje prve dojmove nakon utakmice izrekao je u mikrofon nacionalne televizije.

'Teško je bilo očekivati ovakav rezultat s obzirom na to da smo 20 dana u pripremnom procesu. Zadovoljan sam, posebice golgeterskom formom, igrali smo čvrsto i vjerujem da smo osigurali prolaz u daljnje kolo', govorio je Jurčić koji je nešto poručio dežurnim kritičarima:

'Miran sam, ustrajat ću i uvijek ću na terenu povlačiti poteze za koje smatram da su logični.'

U utakmici s azerbajdžanskim prvakom istrčala su sva četiri Dinamova pojačanja – Alispahić, Vida, Krstanović i Leko, a njihovom prilagodbom i izvedbom Jurčić je zadovoljan. No, hrvatski stručnjak je upozorio:

'Ne treba ući u veliku euforiju. Ovo je samo jedna od mnogih utakmica koje nas očekuju.'

Za razliku od svog kolege na drugoj strani, trener Neftchija Arif Asadov nije mogao biti zadovoljan ishodom na Maksimiru, no strateg gostiju se ne predaje.

'Imali smo dosta prilika da zabijemo pogodak, ali smo ih propustili', kazao je trener Neftchija na konferenciji nakon utakmice te je onda prokomentirao suđenje:

'Mislim da je prvi gol pao iz zaleđa, a također mislim da je Krstanović simulirao pad te je zbog toga dosuđen jedanaesterac. No, čestitao bih Dinamu na pobjedi, a mi ćemo se boriti u uzvratu i nadam se ćemo uspjeti nešto napraviti.'

Badeljev gol za 1:0

2:0 Krstanović

3:0 Krstanović