POUKA ZA DALJE

Jurčić: Bilo je dobro, ali treba nam još mirnoće

08.08.2013 u 09:19

Bionic
Reading

Trener Dinama Krunoslav Jurčić istaknuo je u srijedu da su 'modri' pokazali da su bolja momčad od Šerifa, te da su zasluženo prošli u posljednje pretkolo Lige prvaka

'Pokazali smo da smo bolja momčad, prošli dalje i naravno da je zadovoljstvo veliko. Imali smo bolje i lošije periode igre, ali uglavnom smo dominirali i prolaz ni u jednom trenutku nije bio upitan. Možda da smo bili malo mirniji u nastavku utakmice i pokazali više rutine, jer će nam to itekako trebati u europskim utakmicama ispred nas,' kazao je Jurčić za internetski portal Dinama.

Dinamo je slavio u obje utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Šerifa. I dok je prije tjedan dana u prvoj utakmici Dinamo pobijedio 1-0, sinoć je u uzvratnom susretu u Tiraspolu slavio sa 3-0, a strijelci za Dinamo bili su Fernandes (10), Soudani (27) i Čop (61).


Nakon što je jučer Maribor izbacio ciparski APOEL, Dinamo bi trebao biti nositelj u posljednjem pretkolu, a to znači da su mu mogući protivnici Maribor, bugarski Ludogorec, kazahstanski Šahtar, bečka Austrija, ili varšavska Legija. Ždijeb je u petak u Nyonu.

'S nekima od tih momčadi smo već igrali (Maribor i Ludogorec) pa ih nešto bolje znamo nego druge, ali u svakom slučaju tamo nema slabe momčadi. Naravno, ipak nam je lakše kada smo ponovno nositelji, no svih pet mogućih protivnika su kvalitetne momčadi,' završio je Jurčić.