ISKRENI NIKOLA

Jurčević priznao na čemu zavidi Hajduku i što je najveći problem svakom treneru Dinama

22.04.2018 u 20:25

Bionic
Reading

Dinamov trener Nikola Jurčević bio je izuzetno zadovoljan nakon velikog trijumfa na Poljudu i priznao je da mu je pobjeda puno značila zbog pritiska koji je počeo osjećati nakon poraza od Osijeka...

'Modra' je momčad ove nedjelje trijumfom 2:1 protiv Hajduka povećala svoju prednost na osam bodova na vrhu ljestvice i tako praktički riješila pitanje prvaka Hrvatske pet kola prije kraja prvenstva.

  • +11
HT Prva liga, 31. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Najzadovoljniji čovjek u Splitu bio je trener Dinama koji je prekinuo negativnu seriju od tri izgubljena derbija u kojoj su se 'modri' našli uoči 31. kola HT Prve lige.

'Fantastična utakmica, prava reklama za hrvatski nogomet. Ambijent je bio fantastičan, ponašanje igrača kao i publike bilo je iznimno korektno, a utakmica je odigrana na europskom nivou. Mislim da smo zasluženo pobijedili, da smo bili nešto bolji. To je bila prava nogometna bitka u kojoj smo došli do izuzetno bitne pobjede i pribiližili se naslovu prvaka, iako još nije sve gotovo,' izjavio je Nikola Jurčević nakon susreta.

Hajduk - Dinamo 1:2 (31. kolo 2017./18., 22.4.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Bivši pomoćnik Slavena Bilića osjećao je pritisak nakon poraza od Osijeka, što je problem s kojim se mora nositi svaki trener 'modrih'.

'Ja se fantastično osjećam u Dinamu, imamo odličnu atmosferu u svlačionici i unutar cijelog kluba. Međutim, budući da je ovo klub koji priznaje samo pobjede, dovoljno je bilo izgubiti od Osijeka da bi se neke stvari dovodile u pitanje. Zbog toga je ova pobjeda za mene izuzetno bitna, u ovakvom fantastičnom ambijentu,' kaže Jurčević i iskreno priznaje:

'Pomalo zavidim Hajduku na toliko navijača, to je ono što nama fali na Maksimiru i nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama imati barem djelomično ovakvu potporu s tribina.'

Dinamo će u sljedećem kolu ponovo igrati derbi, ovaj put protiv Rijeke na svom stadionu...

Hajduk - Dinamo, izjave trenera Autor: Youtube