DOTUKAO MANUTD

Junak Olympiacosa nakon golčine: Želim nazad u Arsenal!

27.02.2014 u 21:23

Bionic
Reading

Mladi kostarikanski napadač Joel Campbell bio je u utorak jedan od junaka Olympiacosa u 2-0 pobjedi protiv Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka...

Zabio je Campbell sjajan drugi pogodak, dalekometnim udarcem ljevicom koji je odsjeo u samom kutu vratiju nemoćnog Davida De Gee. Campbell je zapravo Arsenalov igrač na posudbi u Olympiacosu, a za 'topnike' je potpisao 2011. nakon transfera iz Deportivo Saprisse.

U londonskom je klubu propustio zaigrati jer nije dobio radnu dozvolu, pa je stoga slan na posudbe u Lorient, Betis i sada Olympiacos.


'Čim je Arsenal stigao po mene znao sam da im se želim priključiti i vjerujem da sam spreman igrati za Arsenal sljedeće sezone. Znam da imam kapaciteta za igrati ondje, samo želim priliku. United je pokazao interes za mene kada sam prelazio u Europu, ali Arsenalov sam navijač od djetinjstva i zato sam ih odabrao,' rekao je Campbell.

'Hvala Bogu da sam zabio i proslavit ću gol s ocem, djevojkom i rođacima. Ima puno stvari koje mogu popraviti, 21 mi je godina i moram nastaviti raditi. I dalje se nadam da ću zaigrati za Arsenal, a u međuvremenu ću nastaviti raditi u Olympiacosu. Moram se osigurati da iskoristim priliku kada ona dođe.'