MINUS JEDAN

Jugu prihvatljiv poraz u Beogradu

09.03.2011 u 20:23

Bionic
Reading

Iako su doživjeli prvi poraz u drugom krugu Eurolige, vaterpolisti Juga ne moraju biti sasvim razočarani

Na vrućoj Banjici pred oko 1.000 bučnih gledatelja Dubrovčani su poraženi od Partizana 11:10 (5:5, 2:1, 3:2, 1:2) i tako su ostali na drugom mjestu poretka. Naravno, sa srpskim prvakom će igrati i na svom Gružu, gdje bi se trebalo rješavati pitanje pobjednika skupine ili, u najmanju ruku, putnika za final four.

Jug se dobro branio s igračem manje zaustavivši Partizan u šest od deset navrata, no nakon zaostatka od dva gola početkom zadnje dionice nisu se uspjeli vratiti i uzeti bod.

Najefikasniji igrač u redovima Juga, prenosi Crowaterpolo.com, bio je Sandro Sukno s tri gola, koliko su za Partizan zabili Radović i Pijetlović. Za Jug su po dva puta pogađali Joković i Dobud, a upisali su se još Sutić, Bušlje i Obradović.

U drugom dvoboju skupine crnogorski ogled Budve i Jadrana otišao je na stranu domaćina rezultatom 6:5 i Budva se sada rezultatski izjednačila s Jugom. Ipak, Jug ih je u prvom kolu svladao sa 10:6 i stoga je ispred Crnogoraca zbog bolje gol razlike. Partizan ima četiri boda, a Jadran niti jedan.