MOŽDA MU SE DOPAO STADION

Jose Mourinho ipak u Maksimiru

14.09.2011 u 17:30

Bionic
Reading

Iako je prvotno bilo najavljeno kako Jose Mourinho utakmicu neće pratiti s maksimirskog stadiona, tijekom dana ta je odluka promijenjena

Jose Mourinho mora odraditi kaznu Uefe te ne smije voditi svoju momčad u današnjem ogledu s Dinamom. Prvotno je bilo najavljeno da se neće pojaviti ni u Maksimiru nego da će utakmicu pratiti u hotelskoj sobi. No predomislio se.

Cijelo je vrijeme ta mogućnost visjela u zraku, svi oko njega govorili su da je sam Portugalac taj koji na kraju odlučuje gdje će biti, a nešto prije 19 sati prvi je ušao u autobus koji je igrače dvadesetak minuta kasnije odveo prema stadionu!

Ispred hotela okupilo se 400 obožavatelja, koji su još jednom, posljednji put, burno pozdravili cijenjene goste. Realovce je ispratio i Robert Jarni, najveći je pljesak i ženske krikove doživio Sergio Ramos, a posljednji je u bus ušao Higuain.

Dakako, mjesto u nekoj od loža ili drugih prostorija stadiona čeka Mourinha, pa će kažnjeni Realov trener ipak biti blizu svojim igračima na otvaranju Lige prvaka. No, ne smije ići do njih sve do pola sata nakon utakmice i nije dužan doći na konferenciju za medije.

Realova momčad odmah nakon susreta čarterskim se letom vraća u Madrid.