neuvjerljivo objašnjenje

Još se nisu oporavili od neuspjeha na SP-u u Rusiji, a Nijemcima se dogodio novi skandal

07.09.2018 u 18:57

Bionic
Reading

Napadač Manchester Cityja Leroy Sane odrađivao je pripreme za svjetsko prvenstvo, no uoči puta u Rusiju Joachim Löw šokirao je 22-godišnjeg igrača i izostavio ga s konačnog popisa putnika

Mnogima je ta vijest bila iznenađujuća s obzirom na sjajne utakmice mladog Sanea tijekom sezone u kojoj je Manchester City stigao do naslova prvaka.

Njemačka je na Mundijalu u Rusiji prošla loše, a u četvrtak je Löwova momčad prvi put nakon SP-a odigrala jednu utakmicu i to onu Lige nacija protiv Francuske.

Iako se ovaj put našao u rosteru, Leroy Sane je dvoboj počeo na klupi, a njegovo mjesto na lijevom krilu je zauzeo Timo Werner, dok se u vrhu napada našao Reus.

Dvoboj Njemačke i Francuske na Allianz Areni je završen rezultatom 0:0, a Leroy Sane je u igru ušao tek u 83. minuti, umjesto Reusa.

Iako reprezentaciju Njemačke očekuje još jedan dvoboj, prijateljski protiv Perua u nedjelju, sada stižu vijesti da je Leroy Sane napustio kamp Elfa.

Navodno je Sane napustio kamp reprezentacije zbog 'privatnih razloga', ali već se počelo špekulirati da je on zapravo i dalje veoma nezadovoljan svojim statusom kod Joachima Löwa.