VEĆ OVOG LJETA

Još jedan hrvatski reprezentativac dolazi u Premiership; slavni engleski klub ozbiljno je zagrizao...

21.03.2023 u 12:36

Bionic
Reading

U Tottehamu spremaju otkaz sadašnjem treneru Antoniju Conteu, ali istodobno ispipavaju tržište kako bi u ljeto doveli nova pojačanja

Novinar Bilda Christian Falk je u razgovoru za CaughtOffSide otkrio kako je Borna Sosa (25) doveo novog agenta od kojeg očekuje da ga odvede prema engleskom Premiershipu.

Hrvatski reprezentativac pruža dobre partije na lijevom boku momčadi Stuttgarta, ali je klub svejedno na zadnjem mjestu Bundeslige i prijeti mu ispadanje u niži rang.

I zato bi Sosa rado promijenio sredinu, iako ga ugovor s Nijemcima veže do ljeta 2025., a njegova želja je Premiership. Interes postoji, a Bildov novinar tvrdi da je najveće zanimanje pokazao slavni klub iz Londona.

'Čuli smo za konkretan interes Tottenham za Bornu Sosu, a protekle zime pokušao ga je u svoje redove dovesti i Leverkusen. Sosa je već htio promijeniti sredinu, sada ima novog agenta i traju pregovori s Tottenhamom. Za engleski klub to ne bi bila preskupa kupnja, tako da bi se ovaj posao mogao zaključiti već ovoga ljeta', rekao je Falk.

Inače, u Tottenhamu igra još jedan hrvatski reprezentativac – Ivan Perišić.