Gužva na nba terenu

Jokić saznao kaznu zbog guranja s vlasnikom Phoenixa; on je svojom izjavom sve rekao!

09.05.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon što je Nikola Jokić, igrač NBA momčadi Denver Nuggets, tijekom utakmice u borbi da dođe do lopte namjernu izgurao vlasnika Phoenix Sunsa Matta Ishbiju, čekalo se kakvu će kaznu dobiti

No, kako je objavio ESPN srpski centar Nikola Jokić, dvostruki MVP (najkorisniji igrač) NBA lige, ipak nije dobio jednu utakmicu suspenzije. Čelnici NBA lige odlučili su ga novčano kazniti s 25.000 dolara.

To je važna vijest jer će moći igrati u petoj utakmici play-offa (rezultat je 2-2!) jer ipak je Denver jedan od favorita za NBA naslov.

'Nikola Jokić kažnjen s 25.000 dolara zbog nedoličnog kontakta s gledateljem koji je sjedio uz rub terena', piše u priopćenju NBA lige.

Dodajmo kako je nakon utakmice Jokić, koji je usprkos rekordna 53 koša poražen, izjavio ' kako je navijač prvi digao ruku na njega.'

Još je dodao, kad su ga pitali je li znao da je to vlasnik Phoenixa:

'Ali on je obožavatelj, zar ne? Sjediti na terenu znači da je navijač. On ne može utjecati na igru, trebao bi biti isključen ako utječe na igru', dodao je Jokić.

Da je vlasnik Phoenixa Ishbia pravi sportaš i gospodin govori i njegova izjava:

'Sjajna pobjeda Sunsa sinoć u dosad fantastičnoj seriji. To bi trebala biti jedina priča. Suspenzija ili kazna za bilo koga zbog incidenta koji se dogodio ne bi bila u redu. Iznimno poštujem Jokića i ne želim vidjeti tako nešto. Uzbuđeni smo zbog pete utakmice. Naprijed Sunsi!', napisao je Ishbia na Twitteru.