SURADNJA S BALIĆEM

Jesu li Gobac i HRS zakasnili? Metličić se primio posla

05.02.2015 u 12:40

Bionic
Reading

Jedan će još vrlo kratko oduševljavati na rukometnom terenu, drugi je već 'zagrizao' u trenerske vode i odlučni su u tome da svo svoje rukometno znanje prenesu na mlađe generacije

Ivano Balić i Petar Metličić tako po osmi put organiziraju međunarodni rukometni kamp, koji će se ove godine po prvi puta održati u Umagu, a po prvi puta i njih dvojica više neće biti aktivni igrači već isključivo i samo - učitelji. Dosadašnji kampovi u Jelsi na Hvaru već su bili iznimno posjećeni, pa Pero i Ivano žele još više probuditi svijest o stvaranju novih rukometaša koji su Hrvatskoj izrazito potrebni i učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi odgojili svoje nasljednike.

Naravno, neće biti sami. Uz sebe će imati još puno odličnih trenera, a kao goste i mnoge bivše suigrače, Domagoja Duvnjaka, Mirzu Džombu, Ivana Čupića, Valtera Matoševića

Kamp je za djevojčice i dječake od 1998. do 2002. godišta, a traje od 27. lipnja do 3. srpnja 2015. godine. Uz puno učenja i uživanja u rukometu, djecu očekuje još i puno drugih zabavnih sadržaja.

Naravno, sve je to dobar uvod za ono gdje mnogi vide Petra Metličića - a to je na trenerskoj funkciji, prvo kao pomoćnika Zvonimiru 'Noki' Serdarušiću na klupi rukometne reprezentacije.

Želite vi da i vaše dijete igra poput Balića ili Metličića? Ili da bar 'skine' neki njihov potez? Sve informacije mogu se dobiti na facebook stranici Akademija Balić&Metličić, a prijave za sudjelovanje u kampu se primaju na mail balicmetlicichc@gmail.com.