SANJAJU GA U MAKSIMIRU

Jeličić brutalno iskren o igri Dinama, ali i o sudbini Peteva

15.05.2017 u 20:48

Bionic
Reading

U emisiji 'Stadion' stručni komentator HRT-a Joško Jeličić komentirao je zbivanja u hrvatskom i europskom nogometu

Jeličić je kao i mnogo puta ove sezone pohvalio igru Rijeke, njezin šampionski gard te kako je riješila derbi utakmicu s Hajdukom. Bivši nogometaš Dinama i Hajduka otkrio je kako nije uopće sumnjao kako će momčad s Rujevice dobro reagirati poslije nesretnog poraza Lokomotive kolo ranije.

I dok Jeličić za Rijeku ima samo riječi hvale to se ne može reći za Dinamo. Po običaju je bio vrlo oštar prema novoj pobjedi 'modrih' koja se dogodila u Parku Mladeži protiv Splita (1:0).

Rijeka - Hajduk

'Dinamo je odigrao jako loše, a ono što me smeta što trener Petev uvijek govori kako to nije bilo tako loše. A bilo je jako loše, Dinamo je pobijedio slučajnim pogotkom, opet se provukao,' pričao je Jeličić koji je uvjeren da su Petevu odbrojani dani.

'Jasno je da u svlačionici nešto ne štima i da je Petev sadašnji, ali ne i budući trener. Bit će zanimljivo vidjeti kakve će sve promijene uslijediti na kraju sezone', jasan je bio Jeličić. 

Split-Dinamo 0:1, 33. kolo 2016./17. (sažetak)

Jeličić prati i borbu za ostanak između Cibalije i Splita te ne skriva kome želi ostanak.

'Navijam da Cibalia ostane u ligi, imam sve simpatije prema vinkovačkom prvoligašu.'

Inače, Mate Beusan', Oko sokolovo' za sporne sudačke situacije, nije imao prevelikih zamjerki na suđenje, zapravo djelitelji pravde su prema njemu ovoga puta dobro odradili svoj posao.