TALIJANSKA KRIŽALJKA

Jedvaj ipak ostao, Ante Vukušić pronašao novi klub

31.01.2014 u 23:05

Bionic
Reading

Ante Vukušić JE promijenio sredinu posljednjeg dana nogometnog prijelaznog roka, dok je prelazak Tina Jedvaja stopiran u zadnji tren. Tin je iz Rome bio na korak od posudbe u Veronu, dok je Ante potpisao ugovor koji ga seli iz Pescare u redove švicarskog 'davljenika' Lausanne

Tin Jedvaj, mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš, bio je na korak od prelaska u Veronu, gdje ga je planirala posuditi Roma. Ipak, dogovor je u posljednji tren propao i Tin ostaje u redovima 'vučice' gdje je u jakoj konkurenciji u dosadašnjih šest mjeseci upisao samo jedan nastup u talijanskoj Seriji A.

22-godišnji nogometaš Ante Vukušić nastavit će karijeru u švicarskom ligašu Lausannei, tvrde talijanski mediji. Od prvog dana dolaska u Pescaru, tada talijanskog prvoligaša, nekadašnja se zvijezda splitskog Hajduka nije snašla na pravi način. Još gore dane proživljava Vukušić tijekom ove sezone, u kojoj je Pescara u drugoligaškom društvu.

Odigrao je tek tri utakmice, i to na početku sezone, nakon čega je Vukušić završio na klupi ili na tribinama. Stalno se govorilo da će napustiti Pescaru, ali se mislilo kako će ostati unutar talijanskih granica.

No, u petak tamošnji mediji pišu kako je sve dogovoreno za odlazak Vukušića u švicarskog prvoligaša Lausanneu, koja je inače uvjerljivo na posljednjem mjestu ljestvice. Upisao je Vukušićev novi klub čak petnaest poraza u osamnaest ovosezonskih utakmica.