pojavila se snimka

Jedna od najvećih Realovih zvijezda ponijela se drsko i poput malog djeteta: Samo meni dodaj loptu, a ne njemu...

28.10.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Iako je Real u subotu pobijedio u najvećem španjolskom nogometnom derbiju Barcelonu 3:1, atmosfera u svlačionici 'kraljeva' očito je daleko od idealne. Jasno, porazi od Cadiza i Šahtara napravili su svoje, pa je i loš rezultat u prvom poluvremenu protiv Borussije iz Mönchengladbacha donio novu napetost

Nogometaši Reala ni nakon dva kola u ovosezonskom izdanju Lige prvaka ne znaju za pobjedu. Prošlog tjedna Real je stradao na domaćem terenu od Šahtara, a sada su u Njemačkoj kiksali kod Borussije iz Mönchengladbacha, jer za renome takvog kluba i remi 2:2 nije razog za slavlje.

Pridodamo li tome i prvenstveni poraz od Cadiza, jasno je da se u Realovoj svlačionici osjeća nezadovoljstvo.

Istina, sada su se 'kraljevi' spasili od poraza, a najzaslužniji za osvojeni bod bio je naš Luka Modrić, kojeg je trener Zidane na teren uveo u 71. minuti. Međutim, morat će francuski trener itekako puno toga objasniti navijačima i novinarima zbog problema koji svakog dana izlaze iz Realove svlačionice.

Naime, prošlog tjedna pojavio se video gdje je Isco kritizirao trenera a sada se, nakon utakmice kod Borussije pred očima navijača našla i scena s poluvremena, gdje Karim Benzema traži od Ferlanda Mendyja da ne dodaje loptu Viniciusu.

I da stvar bude još drskija, to radi na francuskom jeziku, u neposrednoj blizini Brazilca.

'Meni dodaj loptu, a ne njemu. On igra protiv nas', rekao je Benzema, a snimka tog razgovora odmah nakon utakmice objavljena je u javnosti.

Istina, Vinicius od dolaska u Real Madrid ima velikih problema s realizacijom, ali ovo sigurno nije način kako vratiti momčadski i pobjednički duh u ekipu.