sprema se fešta

Je li sve gotovo? Talijani i Španjolci već dodijelili Zlatnu loptu Luki Modriću...

01.12.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Španjolska Marca dva dana uoči gala večeri u Parizu najavljuje kako će Luka Modrić biti proglašen najboljim igračem svijeta od strane France Footballa, a Sky Italia tvrdi da će mu Zlatna lopta pripasti u finalu u kojem će još biti Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann...

Podsjetimo, naš 33-godišnji veznjak nakon osvajanja treće Lige prvaka u nizu i srebra na SP-u u Rusiji proglašen je od strane Uefe i Fife nogometašem godine, a smiješi mu se u ponedjeljak i treća velika titula.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, sve je više glasina kako će mu u Parizu biti dodijeljena Zlatna lopta kojom će prekinuti dominaciju u ovom natjecanju Ronalda i Messija koja je trajala punih deset godina.

Sky Italia tvrdi kako će Modrić biti proglašen najboljim na svijetu, a u finalu će se još naći Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann, no Portugalac kao ni na prethodnim svečanostima nema namjere pojaviti se i osobno čestitati bivšem suigraču.

Španjolska Onda Cero istu je informaciju objavila nekoliko dana ranije, a najugledniji tamošnji sportski dnevnik Marca je ove subote objavio članak u kojem također najavljuje Modrićev trijumf u ponedjeljak kojim će kompletirati svoju godinu iz najljepših snova.

Iz France Footballa su potvrdili da su glasovi novinara koji su sudjelovali u ovom izboru već prebrojani, a pobjednik obaviješten. Zasad ipak ostaje tajna tko je trijumfirao, no oni upućeni su sigurni da će se Hrvatska zbog Luke ponovo radovati za dva dana u Parizu...