NE PONOVILO SE

Je li ovo najprljaviji prekršaj sezone?

26.05.2015 u 17:43

Bionic
Reading

U turskoj nogometnoj ligi ostalo je još jedno kolo do kraja, no poredak na vrhu više se neće mijenjati. Galatasaray je novi prvak, Fenerbahče je ostao na drugom mjestu dok će Bešiktaš, koji su ove sezone vodili Slaven Bilić i Nikola Jurčević ostati na trećem mjestu

Utakmicom İstanbul Başakşehira i Fenerbahčea stiglo se do raspleta u turskoj nogometnoj ligi. Nakon remija 2:2 ovih klubova, Galatasaray je ostao vodeći na tablici sa pet bodova prednosti ispred Fenera.

Bešiktaš, koji je do prije par kola konkurirao za naslov prvaka, ali nesretnom serijom remija i poraza ispao iz te utrke s turskim velikanima, ostao je na trećem mjestu, a Bilić je potvrdio svoj odlazak.

Ipak, posljednju utakmicu koja je donijela radost Galatasarayu navukla je crvenilo na lice svih kojima je Fenerbahče u krvi.

Njihovi su igrači utakmicu završili sa sedam igrača na terenu, odnosno četiri crvena kartona. I dok su neki plod nesportske igre, posljednji, kojeg je Kamerunac Webo dobio zbog grubog starta, nazivamo i - idiotskima. Jer kako drugačije nazvati njegov start kopačkom na glavu suparnika, nakon kojeg je Moldavac Epureanu mogao ozbiljnije stradati.

Ovaj prekršaj sasvim sigurno spada u najgrublje i najprljavije startove sezone.