šest bodova u 12 utakmica

Je li ovo kobni vikend za hrvatske trenere? Juriću već uručen otkaz

05.11.2017 u 13:13

Bionic
Reading

Subotnji poraz 0:2 u gradskom derbiju od Sampdorije bio je koban po hrvatskog trenera Ivana Jurića na klupi Genoe. U nedjelju je predsjednik kluba odlučio dovesti novog stručnjaka, a talijanski mediji pišu kako bi na klupu trebao sjesti Davide Ballardini

Ivan Jurić od nedjelje je bez posla. Prema pisanju La Gazzette dello Sport, predsjednik Genoe Enrico Preziosi odlučio se zahvaliti 42-godišnjem hrvatskom stručnjaku, koji s ovim klubom ima čudnovati odnos.

  • +5
Genoa - Napoli, 10. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: ALESSANDRO GAROFALO

Naime, Jurić je na klupi Genoe sjeo u lipnju 2016. godine, da bi u veljači 2017. dobio otkaz. Ipak, samo par tjedana kasnije, Jurić je opet vraćen na klupu, na kojoj je ostao do ovog vikenda.

No, u 12 kola Serie A, Jurić je sa svojom momčadi upisao tek jednu pobjedu i tri remija, i s mizernih šest bodova na samom je začelju talijanskog prvenstva.

Nažalost, dojam je da bi ovog vikenda otkaz mogao dobiti i Slaven Bilić, kojeg su engelski mediji već smijenili.

>> Jurčević nam otkrio što se događa oko Bilića i moguće smjene u West Hamu

Ipak, u mnoštvu tih 'crnih' vijesti i jedna pozitivna. Naime, također se piše kako bi Hajduk ovih dana mogao u potragu za nasljednikom Joana Carrilla, pa se vrata otvaraju ovoj dvojici bivših igrača 'bilih'.