REAKCIJA NA TRIBINA.HR

Je li ovakav prijenos trebao Ivici Blažičku?!

25.02.2014 u 13:56

Bionic
Reading

Nakon utakmice 23. kola MAXtv Prve lige između Hrvatskog dragovoljca i Dinama društvene mreže postale su prenatrpane komentarima o onome što je tijekom istoga govorio komentator susreta, Ivica Blažičko. Je li on pritom u pravu?

Na to pitanje svoj je odgovor pokušao dati korisnik s portala Tribina.hr, Mac316, koji je pozvao Blažička upravo da njemu, a i svima ostalima dodatno pojasni ono što im je ostalo nejasno. Naime, kolega Blažičko jedno je vrijeme bio suradnik Tribine, a Mac ga je svojim tekstom pozvao da dodatno objasni neke stavove koji su ostali u 'magli'. Poznati je komentator za vrijeme utakmice je komentirao presicu Zdravka Mamića tvrdeći kako su mnogi slušali formu, a zanemarili sadržaj, dotakao se stranih menadžera za koje je tvrdio da uništavaju hrvatski nogomet... Cijeli tekst korisnika Mac316 pročitajte OVDJE, a on je ovako objasnio svoje stavove:

Tribina.hr

je community portal koji okuplja sve zaljubljenike u nogomet i sport koji su tražili mjesto na kojem bi mogli izraziti svoje mišljenje. Kroz svojeanalize članovi communityja pišu o svim nogometnim i ponekim sportskim aktualnostima, uz kritički osvrt i jedinstveni pogled na događanja. Cijelu Macovu analizu pročitajte OVDJE.

'Ono što su loše na terenu ponudili Dinamo i HD je na n-tu potenciju odveo glas iz prijenosa, sportska 'istina' Ivice Blažička. Gospodine Blažičko, Blaž ako smijem, nemoj lupati po anonimnim forumašima koje si toliko zabavljao kad si bio Uno di Noi, vrati se, tvoje mjesto te čeka i doprinos kojeg si dao Tribini nikad nije izblijedio.

Vrati se da nam objasniš 'shizofrenizaciju' hrvatskog nogometa koje si se samo dotaknuo u prijenosu. Vrati se da nama koji podliježemo niskim strastima objasniš gdje je naša greška, gdje smo zavedeni zlom i senzacionalizmom i kako, ako uopće, ima nade za naše spasenje. Objasni nam, kako da i mi stanemo u liniju obrane 'prvog čovjeka prvog hrvatskog kluba', kojeg jadnog nitko ne želi slušati kad se obraća ovom napaćenom narodu.

Dođi među nas i objasni nam kako da shvatimo da Mamića nitko ne sluša, da se ocjenjuje samo njegova forma, a ne sadržaj. Kako da shvatimo da Mamić upozorava, a ti podržavaš upozorenje, na najveće zlo našeg nogometa, gramzljive managere i 'janjičare', koji upropaštavaju naše mlade talente za šaku dolara. Objasni nam kako si prepoznao čistu namjeru u riječima jedinog čovjeka kojem je hrvatski sud poništio managerske, lihvarske ugovore koje je sklopio s jednim, a vjerojatno mnogima, od tih hrvatskih talenata.

Ovako je Mamić pričao na presici

Cijelu ovu analizu, kao i ostale na ovu temu možete pročitati ovdje