pamte ga navijači

Je li moguć povratak Nenada Bjelice na Dinamovu klupu? Evo što donedavni trener 'modrih' kaže o tome

07.07.2020 u 12:25

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva mjeseca, Dinamo se zahvalio Nenadu Bjelici i na njegovo trenersko mjesto ustoličio Igora Jovićevića. Međutim, Jovićević je na klupi 'modrih' trajao samo sedam utakmica i ovog ponedjeljka ostao je bez posla u Maksimiru

Dinamo je opet uplovio u nemirne vode. Nije bilo dovoljno što su se u Maksimiru na nimalo simpatičan način rastali od Nenada Bjelice, trenera koji je vodio 'modre' do velikog europskog iskoraka, odnosno rušenja tradicije od skoro 50 godina bez tzv. 'europskog proljeća'.

Sada su, nakon samo sedam utakmica, raskinuli suradnju i s Igorom Jovićevićem, mladim trenerom, koji je s juniorskom momčadi radio čuda i oduševljavao u juniorskoj Ligi prvaka.

Naravno, s takvim ponašanjem i odnosom prema trenerima, Dinamo je opet okrenuo javnost i navijače protiv sebe.

I dao trenerima za razmišljati, je li baš Dinamo idealan kao novo radno mjesto? Jer kako nam je Otto Barić rekao, ako predsjednik kluba nije čvrsto uz trenera, onda ni ljubav neće dugo trajati.

Naravno, voditi Dinamo izazov je za mnoge trenere, ali Nenad Bjelica letvicu je postavio visoko.

I baš zato, da sada pitate mnoge navijače 'modrih', bi li željeli vidjeti Bjelicu ponovno u Dinamu, odgovor bi bio - da.

A što o tome misli donedavni trener?

'Zašto ne? Naravno da to treba biti u nekim drugim relacijama, u nekim drugim odnosima. S nekim od ovih ljudi koji su sada u Dinamu ne bih se upuštao u suradnju', rekao je za Nenad Bjelica za Antenu Zagreb u ponedjeljak, prije nego je Jovićević smijenjen.

Pitali su i Bjelicu ima li kakvih ponuda na stolu.

'Razmatram neke ponude koje imam, vidjet ćemo što će se događati sljedećih tjedana do početka nove sezone'.

Odakle te ponude stižu?

'Uglavnom iz inozemstva. Ima tu i nekih razgovora s klubovima iz lige petice, ima iz nekih manjih liga, ali vrlo atraktivnih klubova. Vidjet ćemo u sljedećem periodu što će biti', zaključio je Bjelica za Antenu Zagreb ne želeći potpuno otkrivati karte.