STRADALO KOLJENO

Je li izbornik Kovač ostao bez još jednog korisnog igrača?

24.03.2014 u 15:34

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivo Iličević stvarno nema sreće. Nova ozljeda ponovno će ga udaljiti od travnjaka na još uvijek nepoznato vrijeme. Ono što je sigurno, propustit će barem dvije naredne utakmice

Iz HSV-a su potvrdili kako Iličević sigurno neće konkurirati za nastup protiv Freiburga u srijedu i Borussije iz Mönchengladbacha u nedjelju, a koliko će točno pauzirati, nije poznato.

Do ozljede je došlo u porazu HSV-a protiv Stuttgarta 1:0 nakon čega je Iličević propustio nedjeljni trening zbog bolova koje je osjećao u predjelu koljena.

Umjesto na trening, Iličević je otišao na terapiju, međutim ona nije pomogla i jutros su obavljena snimanja koja su potvrdila kako je hrvatski reprezentativac zaradio ozljedu ligamenta te ga očekuje pauza. Ako se sve zakomplicira, što je s ovakvim ozljedama lako moguće, možemo se samo upitati: je li izbornik Niko Kovač ostao bez još jednog korisnog igrača? Nakon Joea Šimunića, kojem će vjerojatno kazna Fife od 10 utakmica biti potvrđena, i Iličevićevo ime sada ima pored sebe znak upitnika.

Naime, Iličevićevo ime često se spominjalo na proširenoj listi od 30-ak imena za SP u Brazilu i takav borben nogometaš u veznom redu svakako bi dobro došao našoj reprezentaciji.

Zbog velikih problema s ozljedama koje ga prate veći dio karijere, Iličević je proglašen jednim od najvećih pehista u momčadi HSV-a, a ove sezone upisao je ukupno 15 nastupa u Bundesligi i DFB_Pokalu pritom postigavši dva pogotka, po jedan u svakom natjecanju.