VAŠE MIŠLJENJE - ANKETA

Je li Ante Čačić ispao nekorektan? Odluka koja se mnogima neće svidjeti!

25.03.2017 u 08:57

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić najavio je da će u prijateljskom dvoboju protiv Estonije, koji je na rasporedu 28. ožujka u Tallinnu, iz reprezentacije izostaviti dio igrača koji imaju natjecateljske obveze u Ligi prvaka

Poštedu će dobiti i strijelac pobjedničkog pogotka protiv Ukrajine Nikola Kalinić, a u Estoniju neće putovati ni kapetan Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, i Danijel Subašić, što znači da će Ante Čačić na Estonce poslati reprezentaciju bez petorice igrača koji su započeli utakmicu protiv Ukrajine.

U punoj će minutaži biti Ivan Perišić koji zbog izdržavanja kazne nije mogao igrati protiv Ukrajine, a iz mlade reprezentacije će se priključiti Ante Ćorić, za kojeg je izbornik Čačić ustvrdio kako je već bio u sastavu reprezentacije.

Izbornik neće posegnuti ni za jednim od trojice igrača kojima je poslao pretpoziv, a radi se o Franku Andrijaševiću, Mariju Pašaliću i Marinu Leovcu.

Tako će u Estoniju u nedjelju ujutro otputovati 21 igrač: vratari Lovre Kalinić i Dominik Livaković; obrambeni igrači Domagoj Vida, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Josip Pivarić i Marko Lešković; vezni igrači Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Filip Bradarić, Marko Rog, Mateo Kovačić i Ante Ćorić; te napadači Duje Čop, Andrej Kramarić i Marko Pjaca.

Utakmica u Estonija - Hrvatska igra se u utorak, 28. ožujka u Tallinu, s početkom u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.