ISKRENA REAKCIJA

Je li Dinamov veznjak na neki način prozvao trenera Damira Krznara: 'Puno smo se trošili u tome...'

17.09.2021 u 08:54

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su natjecanje u skupini H Europske lige porazom od West Ham Uniteda sa 0:2 u susretu igranom pred 12.300 gledatelja na stadionu Maksimir, a svoje mišljenje dao je veznjak domaćina Luka Ivanušec

Podsjećamo, gosti su potpuno zasluženo stigli do tri boda, a golove su nakon poklona obrane Modrih zabili Michail Antonio (21) i Declan Rice (50).

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Povukli smo se iz taktičkih razloga, ali igrali smo protiv iznimno kvalitetnog West Hama. Puno smo se trošili u tome da ih napadnemo i potom izgubili snagu kad smo trebali učiniti nešto prema naprijed. U takvoj situaciji trčiš za loptom, a lopte nigdje. U drugo poluvrijeme smo bolje ušli, iako nas je novi gol presjekao', govorio je Luka Ivanušec o taktici.

  • +63
Dinamo - West Ham, 1. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Osvrnuo se na atmosferu na stadionu…

'Apsolutno se zahvaljujemo navijačima, bilo je fantastično vidjeti ispunjene tribine, podržavali su nas od prve do zadnje minute. Lijepo je biti u takvom ugođaju. Pozivam navijače i na sljedeće utakmice da nas ponovno bodre i vjerujem da ćemo ih sljedeći put usrećiti i da ćemo zajedno slaviti', dodao je Dinamov veznjak.

  • +8
Dinamo - West Ham, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL