novi heroj bešiktaša

Japanac iz dva dodira s loptom zabio dva gola, a prvog već nakon 18 sekundi

04.02.2019 u 16:23

Bionic
Reading

Japanski nogometni reprezentativac Shinji Kagawa (29) nije mogao poželjeti bolji start u redovima svog novog kluba turskog velikana Bešiktaša.

Kagawa je u debiju za turski sastav postigao pogodak nakon svega 18 sekundi provedenih na terenu, a do kraja utakmice još jednom se upisao među strijelce.

Japanac je u pobjedi 6:2 protiv Antalyaspora postigao pogodak u 82. minuti, svega 18 sekundi nakon što je ušao u igru. Bio mu je to ujedno i prvi dodir s loptom. Dvije minute kasnije japanski veznjak je zabio još jedan pogodak, ovog puta iz slobodnog udarca, za konačnih 6:2.

Kagawa je u Bešiktaš stigao na posudbu do kraja sezone iz Borussije Dortmund čiji je dres nosio od 2014. godine, te od 2010. do 2012. Dvije sezone je proveo i u Manchester Unitedu.

Golove za Bešiktaš zabili su i Adem Ljajić, Dorukhan Tokoz, Atiba Hutckinson i Salih Tursun. Domagoj Vida je igrao cijeli susret, a u 14. minuti je dobio žuti karton.

Bešiktaš se trenutačno nalazi na trećem mjestu sa 33 boda, tri manje od drugoplasiranog Galatasarayja, te 11 manje od lidera Istanbul Basaksehira.