AKO JE SUDAC DOSUDIO...

Ovako je Dinamov trener komentirao sporni penal

26.02.2017 u 18:22

Bionic
Reading

Dinamo je u Vinkovcima upisao 2:1 pobjedu protiv Cibalije. No, iako je gostujući sastav bio puno bolji tijekom cijele utakmice, pobjeda je u sjeni previda suca Batinića koji je gostima iz Zagreba, čini se, poklonio penal

Bio je Dinamo bolji, to nitko ne dvoji. Posebno ne treneri Peter Pacult (Cibalia) i Ivajlo Petev (Dinamo).

'Ovo je za nas jako bitna pobjeda. Ispalo je na kraju kako je ispalo, ali moram priznati da Dinamo nije bio toliko dobar koliko je bio zadnjih mjesec i pol. Naravno, očekivali smo i da će se domaćin braniti iz sve snage. Mi smo imali par prilika u prvom dijelu, promašili smo ih, a za očekivati je bilo da ćemo dati sve od sebe u nastavku. Poveli smo golom Hodžića, a onda iz jedne pogreške primili gol. Na kraju zabili iz penala i osvojili sva tri boda, to je to', izjavio je Bugarin na Dinamovoj klupi Ivajlo Petev.

>> Dinamo iz sumnjivog penala do pobjede u Vinkovcima

Trener Modrih nije zadovoljan prikazanom igrom:

'Nisam zadovoljan našom igrom, ali imamo dosta mladih igrača koje moramo istrpjeti. Jedan dan su dobri, drugi dan nisu. Nije ni teren bio baš dobar, to je dodatno otežalo situaciju'.

'Niti Soudani niti Sammir nisu mogli igrati od prve minute', objasnio je trener početni sastav pa nastavio: 'Da budem iskren, moram pogledati snimku dosuđenog penala. Čim je sudac dosudio valjda je bio. Ipak, ne mogu sada biti siguran sto posto'.

Autor: Youtube
Autor: YouTube