IZBORNIK SE 'KOCKA'

Izjava španjolske zvijezde neće se svidjeti hrvatskim navijačima

19.06.2016 u 17:51

Bionic
Reading

Napadač španjolske nogometne reprezentacije Manuel Agudo Duran 'Nolito' rekao je kako će Španjolska unatoč osiguranom prolazu u osminu finala Europskog prvenstva nastojati pobijediti Hrvatsku kako bi kasnije igrala protiv lakšeg protivnika

'Ne znam da li će protiv Hrvatske biti promjena u momčadi, to je pitanje za našeg izbornika. No, svi trebamo biti spremni, jer bez obzira tko bude igrao ovo je važna utakmica. Moramo biti prvi kako bi kasnije, u nokaut fazi, dobili lakšeg protivnika', izjavio je 29-godišnji napadač Celte iz Viga u razgovoru za španjolski sportski dnevnik AS te tako najavio da će protiv Čačićevih izabranika ići punom snagom što se sigurno neće svidjeti hrvatskim navijačima.

Španjolska u utorak (21 sat) u Bordeauxu protiv Hrvatske igra posljednju utakmicu u skupini D. Španjolci imaju 6 bodova, Hrvatska 4, Češka jedan bod, dok je Turska bez bodova.

'Osim lijepe igre, puno radimo. Kod nas trči svih jedanaest igrača i to se primjećuje. Otkada sam u reprezentaciji, uvijek smo stvarali prilike. Ponekad smo zabijali više golova, ponekad smo imali problema u realizaciji, no golovi će doći. Moramo dati maksimum protiv svakog protivnika, a prilike će doći same od sebe', rekao je Nolito koji je u petak zabio gol u pobjedi od 3-0 nad Turskom.

Napomenuo je kako mu se u dosadašnjem dijelu prvenstva svidjela Italija te da ne bi htio igrati protiv nje.

'Jako mi se svidjela Italija, dobro igraju. Volio bih da se s njima susretnemo malo kasnije', izjavio je Nolito.


Španjolski izbornik Vicente del Bosque odmarat će najmanje četvoricu standardnih igrača na zadnjoj utakmici skupine D protiv Hrvatske u Bordeauxu u utorak, ako je suditi po treningu Španjolaca u nedjelju.

U bazi europskih prvaka na Kraljevskom otoku del Bosque je uigravao postavu u kojoj su bili desni branič Hector Bellerin, stoper Mikel San José, veznjak Koke i napadač Aritz Aduriz, dok su u pričuvnoj postavi bili Juanfran, Sergio Ramos, Cesc Fabregas i Alvaro Morata, koji su igrali veći dio utakmica sa Češkom i Turskom. Španjolci se dakle kockaju sa slabijim sastavom, prilika za Hrvatsku...