RAZOČARANI SAMPAOLI

Izbornik Argentine priznao koliko ga boli poraz od Hrvatske: Kriv sam za sve!

21.06.2018 u 23:42

Bionic
Reading

Jorge Sampaoli naglasio je kako osjeća veliku bol zbog uvjerljivog 3:0 poraza u Nižnji Novgorodu, no odbija opisati nastup svoje reprezentacije sramotnim te štiti igrače od odgovornosti za debakl...

Argentina se mučila u kvalifikacijama i jedva izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, a kako je odigrala prve dvije utakmice u grupnoj fazi, bolje da u Rusiju nije ni došla.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Hrvatska reprezentacija deklasirala je ovog četvrtka u Nižnji Novgorodu 'gaučose' s 3:0 i otkrila sve slabosti ove izabrane vrste, a njezin osporavani izbornik bio je iznimno razočaran.

'Ne osjećamo sramotu, nego bol zbog poraza. Odgovornost je moja, a ne Willyja Caballera,' izjavio je Jorge Sampoli i tako zaštitio svog vratara koji je poklonio prvi pogodak Anti Rebiću.

'Plan u ovoj utakmici nije upalio, ostaje nam tražiti tu minimalnu priliku ostati u igri. Kriv sam, ne treba tražiti krivicu u igračima. Pokušali smo pritisnuti Hrvatsku u sredini gdje je najjača, ali nesreća kod prvog gola nas je pogodila i nismo imali argumente promijeniti ovu priču,' zaključio je razočarani ugledni čileanski stručnjak koji će čini se požaliti zbog preuzimanja argentinske reprezentacije.

Sada je sudbina Argentine u rukama Hrvatske koja mora otkinuti bodove Islanđanima u zadnjoj utakmici, no uz ovakvu igru Messiju i suigračima neće biti lako niti protiv Nigerije 26. lipnja...

  • +12
Hrvatska - Argentina, navijači na stadionu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX