IZGUBIO ŽIVCE

Divljačka reakcija Messija koju protiv Hrvatske nitko nije očekivao!

21.06.2018 u 22:27

Bionic
Reading

Lionel Messi bio je potpuno nevidljiv ovog četvrtka u Nižnji Novgorodu protiv Hrvatske, a toliko je bio frustriran da je divljački reagirao nakon jednog prekršaja Ivana Strinića...

Slavni 30-godišnji napadač Barcelone po mnogima je najbolji nogometaš koji se ikad pojavio, ali nije tako izgledao protiv sjajne hrvatske obrane tijekom nezaboravne večeri u Nižnji Novgorodu.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Lionel Messi niti jednom nije zaprijetio Danijelu Subašiću, a njegovi suigrači upropastili su par kvalitetnih dodavanja kojima ih je poslužio u izglednim situacijama, što je kažnjeno s nemilosrdnih 3:0 pa se Argentina sada nalazi na rubu ispadanja sa SP-a.

Pritisak na Messija da mora osvojiti Svjetsko prvenstvo kako bi bio najveći ikad čini se da je učinio svoje, jer Lionel je imao i jednu netipičnu divljačku reakciju potkraj susreta.

Frustrirani Argentinac bijesno je odgurnuo Ivana Strinića nakon jednog prekršaja, a takav potez rijetko se viđa u njegovoj režiji i protiv Hrvatske ovog četvrtka malotko je to očekivao.

Bolje bi mu bilo da je bio ponizniji prema našim nogometašima, jer o njihovoj volji za igranjem nogometa u sljedećem susretu protiv Islanda ovisit će hoće li Argentina uopće dobiti šansu proći skupinu...