ODABIR JE SAMO VAŠ

Izaberite spektakl Lige prvaka koji želite gledati!

03.04.2013 u 14:29

Bionic
Reading

U utorak, 9. travnja, odigrat će se druge utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a među dva vrlo atraktivna dvoboja dajemo vam priliku odabrati jedan koji ćete moći pratiti preko kanala Arena sport 1, koji je dostupan korisnicima MAXtv televizije i u osnovnom paketu

Kako god završilo u prvom dvoboju, favoriziranom madridskom Realu neće biti lako na gostovanju u Istanbulu, gdje Galatasaray uvijek može računati na fantastičnu podršku domaćih navijača. Gotovo da nema prednosti koje u grotlu Turk Telekom Arene domaćini u crveno-žutim dresovima ne mogu dostići, ili barem za koju vjeruju da ne mogu dostići. Teško da bi ovaj dvoboj u potpunosti mogao biti riješen u Madridu pa šampanj-bijele iz Madrida, nikako neće dočekati lagana noćna šetnjica kada dođu u goste Galatasarayu. Planetrarno poznate madridske zvijezde poput Ramosa, Alonsa i dakako Ronalda morat će se ogledati s također svjetskim klasama kakve su Sneijder, Drogba ili Yilmaz. Junak na junaka, Mourinho protiv Terima, sigurno nas očekuje pravi vatromet u Istanbulu.

ODABIR JE SAMO VAŠ

Anketa se nalazi ispod članka

Drugi dvoboj, onaj između dortmundske Borussije i Malage, možda po imenima klubova i nije toliko zvučan, ali na klupi jedne i druge momčadi sjede pravi trenerski lisci kakvi su Pellegrini i Klopp, a koliko god mogli pohvaliti tursku atmosferu, nijedan stadion u Europi po huku s tribina ne može se mjeriti sa Signal Iduna Parkom, domom Borussije. Malaga je sve iznenadila odličnim ovogodišnjim igrama, a iako su u ogromnim financijskim problemima, nekoć su slavni Saviola, Joaquin, Baptista i Toulalan svima pokazali da i dalje u njihovim nogama ima dinamita. Domaćini su pak uspjeli izgraditi vrhunsku generaciju igrača, iz čijih redova čak i reprezentacija crpi mnogo prvotimaca, a među kojima se ističu Hummels, Gotze i Reus kao njemačke snage, ali i briljantni poljski napadač Lewandowski. Možda po imenima klubova manje atraktivna utakmica, ali razina nogometa nikako ne bi smjela razočarati.

Koju god utakmicu izabrali, neizvjesnost je zajamčena, a nogomet bi morao biti sjajan! I u Istanbulu i u Dortmundu gotovo da je zajamčen nogometni spektakl pa teško da možete pogriješiti pri odabiru!