policija jedno, mediji drugo

Iz Seville stižu vijesti o divljanju Dinamovih navijača: Napravili su veliku štetu i napali jednu osobu

17.02.2022 u 18:49

Bionic
Reading

Dinamo ovog četvrtka od 21 sat (Arenasport 1, MAXtv) protiv Seville, na gostujućem terenu, igra prvu utakmicu play-offa za osminu finala Europske lige. Modre je u ovaj prekrasni španjolski grad došlo bodriti i 1700 Bad Blue Boysa

Kao i na svim europskim gostovanjima, Bad Blue Boysi u stopu prate Dinamo.

Ovog puta u Sevillu ih je došlo 1700, jer toliko je Dinamu bilo i ulaznica raspolaganju.

Dio ih je došao već tijekom srijede, a ostatak se priključio u jutarnjim satima četvrtka.

Kako je javila Hina, policija do ranih popodnevnih sati nije zabilježila ni jedan incident vrijedan pažnje. Tek poneko glasno navijanje, što je u ovakvim situacijama i očekivana stvar.

'Sinoć su u centru grada neki građani, uplašivši se Dinamovih navijača koji su onuda prolazili u manjim grupama, zvali policiju. No ništa se ozbiljnije nije dogodilo. Na izlogu jedne papirnice je bilo razbijeno staklo, vjerojatno ga je netko razbio slučajno u alkoholiziranom stanju', rekao je glasnogovornik policije u Sevilli za Hinu.

'Takve situacije u kojima netko viče, ili opsuje nekome nešto, nisu ništa neuobičajeno uoči utakmica ali nikakvih nereda nije bilo', dodao je.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

No, prema informacijama portala Eldesmarque, tijekom popodneva stvari su, navodno izmaknule kontroli, jer navijači Dinama uništavaju kafiće po gradu. Razbijaju izloge i bacaju namještaj po ulicama.

'Tijekom jutra su napravili veliku štetu i napali jednu osobu. Svjedoci koji su sve vidjeli, ne znaju zbog čega je došlo do sukoba. Moglo se vidjeti kako navijači iz Hrvatske bacaju stolove', piše ovaj španjolski portal.