ISTRAGA U TIJEKU

Iz Pariza stigla tužna vijest, bivši nogometaš Rudeša pronađen mrtav: Devastirani smo, tvoja druga obitelj će uvijek biti uz tebe

22.05.2020 u 16:11

Bionic
Reading

Mladi francuski nogometaš Jordan Diakiese (24) pronađen je mrtav, a hrvatskoj javnosti je poznat po tome što je jednu sezonu nosio dres Rudeša koji je tada bio prvoligaš

Tijelo bivšeg mladog reprezentativca pronađeno je u Parizu, a nogometna zajednica te zemlje je šokirana. Istraga je u tijeku pa uzrok smrti još nije poznat.

Nesretni branič trenutačno je igrao u lokalnom amaterksom klubu AS Furiani Agliani, a krajem srpnja 2018. sreću je potražio u Rudešu koji je igrao svoju drugu sezonu u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Dobio je priliku u prijateljskim susretima, ali se nikada nije nametnuo, a nije mu pomoglo ni to što je prošao akademiju PSG-a.

'Devastirani smo. Tvoja druga obitelj će uvijek biti uz tebe. Počivaj u miru, Jordane', napisali su iz AS Furiani Aglianija.

Priopćenjem su se oglasili i iz PSG-a. Jordanu su napisali veliku posvetu uz sliku iz dana dok je bio član pariškog kluba.